Iines haastoi minut mukaan Hanki blogituttavia meemiin. Blogia perustaessani päätin, että tähän blogiin en sotke tarinoita perheestäni, käsitöistä, ruokaohjeista, laihdutuksesta tai muusta maallisesta. Tästä blogista piti tulla pelkästään henkistä "hörhöilyäni" seuraava päiväkirja. Päivän mietittyäni tätä haastetta, päätin vielä olla vuodattamatta muuta elämääni "sisäisessä maailmassani". Mutta, ettette ihan täyshörhöksi, jonka pää pilvissä leijuu ja jalat ilmassa roikkuu, luule, niin ihan pikkuisen voin verhoa raottaa…

Hanki blogituttavia!

Säännöt:

1. Laita viisi linkkiä viiteen aikaisempaan blogipostaukseesi. Niiden tulee liittyä näihin viiteen teemaan alla:

  Perhe - kaikkeni
  Ystävyys - koira on ihmisen paras ystävä
  Rakkaus - opettelen rakastamaan kaikkia ja kaikkea
  Minä itse - pienenä olin nappisilmä, ja vieläkin olen ;)
  Mitä tahansa - "Vuosi 2008"

2. Haasta viisi muuta bloggaajaa tekemään saman. Yritä löytää ainakin kaksi uudempaa tuttavuutta, joihin voit näin tutustua paremmin.

3. Lue postaukset, ja jätä halutessasi kommentteja.

Haastan mukaan:

Katja/Skye ja Hetki hengittämättä hiljaa

Marina ja Tähtitarha

Vicki Li ja kasvu ihmiseksi

Merin aaltoja

Celian solmukohtia

Iineksen vinkin mukaisesti, menin yhdelle ystäväni (pilviharso) sivulle ja sieltä valitsin yhden linkin jne. Pari muuta löytyi omalta listaltani, joihin olisi mukava tutustua tarkemmin.

~~~~~~~~~~*******~~~~~~~~~~~

Perhe - kaikkeni.

Siihen kuuluu rakas puolisoni, sekä meidän kolme yhteistä rakkautemme hedelmää; luonnonlapsi, kauriinpoikanen ja metsinkäinen. Vanhemmistani on enää vain kauniit muistot jäljellä ja sisarukseni on kaukana täältä. Oma pieni perheeni on kaikkeni!


Ystävyys - Koira, ihmisen paras ystävä!

Tuo odottava palvova katse seuraa jokaista liikettäni. Tunnen katseen selässäni kun solmin kengännauhoja. Hiljaa paikoillaan odottaa hän. Kun sanon "lähdetään", häntä heiluen juoksee luokseni sanattomasti sanoen "joo lähdetään". Lenkkikaverini, joka koskaan ei sano "Ei mua tänään huvita lähteä lenkille"

1269674.jpg

 

Minä itse – nappisilmä

1269672.jpg