Pilviharso heitti uuden haasteen.  Nyt on  oma pää tyhjä, eikä sieltä tule yhtään kurssiehdotusta mutta
otan Pilviharson tarjonnasta heti kaksi kurssia, joihin aioin ehdottomasti osallistua.

Matkusta hetkessä - Miten paljon meneekään matkoihin aikaa! Tällä alkeiskurssilla opit matkustamaan hetkessä paikasta toiseen, noin 20 km säteellä. Alkeisjatkokurssin jälkeen voi laajentaa reviiriäsi koko Suomeen ja muiden - jo hieman kalliimpien jatkokurssien jälkeen - siirryt jopa Australiaan asti yhdellä napin painalluksella. Mitä ekologisin taito tänä päivänä!

Olen aina ollut kade Potterin Velhoille kun he voivat matkustaa hetkessä paikasta toiseen naukkaamalla hormipulveria. Jästinä minulla ei ole ollut hormipulveria käytössä joten lähden ehdottomasti tälle kurssille päästäkseni matkustamaan hetkessä! Tää voi olla parempi tapa kuin se hormipulveri, en tiedä miten käy jos sitä ottaa yliannostuksen...

Aurinkotanssi - Entisaikojen sadetanssi on saanut uuden muodon, kun ilman haltioihin tenhoavalla mantratanssilla taiot auringonpaisteen ainakin oman tontin kohdalle. Taitojen harjaantuessa pystyt auttamaan myös lähinaapureita aurinkoon. Jos oikein taitavaksi kehityt, tästä voi tulla jopa oiva tulonlähde kiertävälle yksityisyrittäjälle.

Aurinkoa olen kaivannut, ehkä huomenna yritän ilman kurssia saada tanssimalla auringon edes hetkeksi näyttäytymään!