Aarrekarttoja, energiasisustusta Feng Shuin mukaan, täyden kuun taikamaljoja, mantroja, rukouksia ym ym. Mikä näitä yhdistää?


Kun pistän aarrekartalle unelmani kuvina tai pistämme Rouva Chin kanssa kodin uuteen järjestykseen feng shuin mukaan tai teen täyden kuun taikamaljan, mitä se on? Näillä kaikilla vaikutan alitajuntaani!


Feng Shui on vaikuttanut minuun paljon. Kun tutustuin tähän ihmeelliseen Feng Shuin maailmaan, aloin tietysti innoissani järjestelemään kotiani sen oppien mukaisesti. Ja tietysti energiavirrat kotona alkoivat muuttua paremmiksi ja ihan oikeita muutoksiakin alkoi tapahtua ihan elävässä elämässä. Mutta kohta taas energiat tuntuivat joissakin asioissa jymähtävän paikoilleen. Sitten muistin Feng Shui opettajani opit, että aloitetaan siivoamalla turha roju pois. Olin siivonnut rojua pois, mutta en ollut vielä oppinut, että mikä kaikki on sitä turhaa rojua, joka pahimmillaan voi aiheuttaa ongelmia ja voi olla hirvittävä henkinen lasti.

Pyysin apua ja sain käsiini Karen Kingstonin kirjan ”Paikat kuntoon Feng Shuin avulla”. Tästä alkoi tieni rojuttomaan elämään. Paljon on rojua lähtenyt kiertoon ja paljon sitä on vielä lähtöä odottamassa. Nyt jatkan tätä rojun tunnistamista ja siitä eroon pääsemistä. Sitten olen valmis jatkamaan kodin laittamista järjestykseen Feng shuin mukaan ja etsimään kodin henkeä.

 

Mitä on rojun ongelma?

Roju on paikalleen juuttunutta energiaa. Jumiutunut energia on tahmaista ja siksi rojusta on vaikea päästä eroon. Roju puolestaan aiheuttaa sekasortoa ja haittoja ihmisten elämään.


Mitä roju on?
  1. Kaikki tavarat joita et käytä tai joista et pidä
  2. Epäsiistit, rikkonaiset ja väärissä paikoissa olevat tavarat
  3. Liikaa tavaraa liian pienessä tilassa
  4. Kaikki hoitamattomat asiat



1206212.jpg