Aiemmin oli puhetta voimaeläimistä ja siitä miten pöllö välistä ilmaantuu minulle. Toinen siivekäs tai itse asiassa siivekkäät ovat kahdesti ilmaantuneet minulle. Ja mikä siinä oli mielenkiintoista ne molemmat kerrat liittyivät erääseen ihmiseen. Ihmiseen, jonka olin tavannut lyhyesti kerran aiemmin yhdessä energiatilaisuudessa. Mutta hän teki minuun lähtemättömän vaikutuksen.

Viime syksynä, lokakuussa ajelin pitkää matkaa autolla ja soitin tälle henkilölle. Hänen kanssaan oli ihana keskustella, se harmonia ja hyväolo mikä hänessä on, huokuu puhelimessakin hänestä. Kohta, keskustelumme pysähtyy aivan silmieni tasolla horisontissa lentää neljä joutsenta. Mikä mahtava näky, kerroin hänelle ja olimme todella otettuja siitä, että joutsenet ilmestyivät meille.

Toinen kerta kävi muutama viikko sen jälkeen, olin aamulenkillä. Ajattelin tuota ihmistä todella kovasti, mietin hänen hyvää oloa huokuvaa olemustaan, hänen elämän myönteisyyttä. Mietin, että soitan hänelle tänään. Ajatuksistani minut herätti joutsenen ääni, ihmettelin mistä se voi kuulua vielä näin myöhään syksyllä, eivätkö joutsenet ole jo kaikki lentäneet pois? Katsoin yläpuolelleni, taas neljä joutsenta, jotka lensivät etelän lämpöön. Vilkutin heille, toivotin turvallista matkaa, hyvää talvea ja tervetuloa keväällä takaisin!

 1211498.jpg

 

JOUTSEN

Pääteema: Viehkeys, viattomuus, tasapaino.

Intiaanitaruissa Joutsen kohtasi Sudenkorennon vartioimassa Pyhän Vuoren mustaa aukkoa, joka oli portti mielikuvituksen toisiin tasoihin. Joutsen sai luvan Sudenkorennolta käydä portin tuolla puolen ja palattuaan monta päivää myöhemmin oli Joutsen muuttunut viehkeän valkoiseksi, pitkäkaulaiseksi linnuksi.

Parantava voima: Joutsenen parantava voima opettaa antautumaan universumin rytmin kauneudelle, se kutsuu meitä yhdentymään kaikkien tietoisuuden tasojen kanssa.