Viime kesänä kun hän vielä kulki hiljaa mukanani kohdussani, sain kuulla, että hän on vanha sielu, opettajani. Hän tuli tähän maailmaan ilman suurempaa kipua ja nopeasti, synnytys kesti kaikkineen vain 40 minuuttia. Alusta lähtien katse on ollut tutkiva. Hän on lapsi, joka itkee harvoin. Mutta kun itkee, harvemmin siihen on syynä nälkä tai väsymys. Itkullaan hän heijastaa minun pahan oloni, eikä auta vaikka kuinka yritän hänen kanssaan olla normaali. Tätä lasta ei huijata. Hän hymyilee paljon ja hymy on valloittava. Hymyn hän suo toisille heti ja joillekin pienen tarkastelun jälkeen. Vettä hän rakastaa, riittää kun hän kuule vesihanan aukeavan ja veden juoksevan alkaa hän iloisesti hihkua. Hän opetti jo ensimmäisinä elinviikkoina, ettei kannata etukäteen suunnitella mitään vaan enemmin tarttua hetkeen ja käyttää hyväkseen ne nyt-hetket!


 1286744.jpg

Eräältä ystävältäni sain seuraavan tekstin ja se selvitti minulle paljon omasta rakkaasta Metsinkäisestäni ja tarkoituksestaan.

 

KRISTALLILAPSET

Kristallilapset ovat jo kiertonsa siihen vaiheeseen saattaneita henkiä että toimivat mestarioppaan oppaina. He tulevat opettamaan läsnäolossaan todellisuutta, jota tulisi elää kun on saavutettu rakkaus ja todennuttu siihen. Kristallilapset ovat intuitiivisesti herkkiä lapsia joiden erityislahjat ilmenevät hyvin varhain. He syntyvät sellaisiin perheisiin joissa näitä taitoja arvostetaan eikä enää tukahduteta. Osa kristallilapsista inkarnoituu kaksoisliekkinsä kanssa ja ylläpitää yhteyttään lähteeseen tuoden kristallista virtaa missä tahansa liikkuvatkin. Heidän läsnäolonsa tuo tilaan energiaa kohottavan vaikutuksensa.

KRISTALLILASTEN HERKKYYS

Jo varhain voit huomata, että kristallilapset reagoivat kaikenlaiseen negatiivisuuteen itkulla. He aistivat ne voimakkaasti ja heidän reaktioistaan voit huomata millaisen ihmisen kanssa olet tekemisissä. He eivät pidä epäaidoista ihmisistä eikä heitä pysty pettämään. Heidän ihmistuntemuksensa perustuu auran intuitiiviseen lukemiseen. He ovat voimakkaita persoonia joihin mitkään epätodet säännöt eivät päde. He ovat itsevarmoja, tietoisia ja hämmästyttävän aikuismaisia jo pieninä lapsina. He tuovat tietoisuutta vanhemmilleen ja ympärillä oleville ihmisille. Heillä on loistava telepatia kyky ja herkät aistit. He testaavat rakkauden kykyjäsi äärimmilleen osoittaen heikot kohtasi rakastaen ne sitten eheäksi. Nämä lapset ovat tulleet sinun opettajiksesi ja ystäviksesi. He ovat voimakkaita ja itsevarmoja, itsepäisiä ja itsetietoisia. He tietävät mitä ovat tulleet tekemään eivätkä useinkaan vastaanota sääntöjä tavan vuoksi. Voit jo varhain keskustella heidän kanssaan asioista ja avata heille sydämesi. Kun haluat lapsesi ymmärtävän jonkun asian tärkeyden, ota hänen ymmärryksensä huomioon ja puhu hänen kanssaan. Saatat hämmästyä kuinka aikuismaisesti voit keskustella pienen lapsesi kanssa. Hän ymmärtää ja avaa aistinsa kun lähestyt häntä rakkauden kautta. Voit myös keskustella hänen kanssaan telepaattisesti ja hän kuulee sinut. Voit luoda valovirran hänen ja itsesi sydämen välille ja kertoa hänelle toiveistasi. Näin saavutat usein paremman sovinnon kuin yrittämällä vaikuttaa häneen perinteisin kasvatus metodein.

ENERGIOIDEN HOITO

Kristallilapset ovat herkkä-aistisuudessaan todella avoimia rakkaudessaan. Heidän tunteen ilmaisunsa on avointa kaikissa tunteissa. He ovat myötätuntoisia ja herkkiä ja tarvitsevat silloin tällöin apuasi omien energioidensa tasapainottamisessa. Mikäli teet energiatyötä voit "puhdistaa" kristallisi energioista joiden ympäröimänä hän on ollut päivän ja täten tuoda harmonian myös häneen itseensä. Hän ei välttämättä osaa suojautua maailman raskailta värähteiltä ja saattaa tarvita apuasi herkkäenergisenä yksilönä. Muistathan että hän palasi maapallolle vain hetki sitten, ja me jotka olemme aikuisia olemme tottuneet kaikenlaisiin, joskus koviinkin energiavaihteluihin ja osaamme tasapainottaa itsemme alitajuisesti. He sopeuttavat vielä herkkää energiaansa maailmaan ja auttavat meitä nousemaan kristallisiin virtauksiin. Auta siis lastasi tasapainoon ja voitte molemmat hyvin.

Kristallilapset näkevät aurat ja tietävät mitä sinussa tapahtuu kun hiljennyt. He näkevät totuuden silloinkin kun et puhu totta. He haastavat sinut puhtauteen ja pyyteettömyyteen. He eivät pidä ihmisistä, jotka hymyilevät mutta kantavat aurassaan raskaita värähtelyjä. Kaikki mitä olet ja ajattelet näkyy aurassasi.

Kuten kaikki lapset he ovat myös lapsia rakkauden tarpeessaan ja jotta lapsesi yltäisi niihin mittoihin joita sieluna on suunnitellut tekevänsä, on heitä erityisen paljon rakastettava. Jos kotonasi on kristallilapsi, suosittelen että otat hänet huomioon kaikissa elämäsi suunnitelmissa. Tämä lapsi kipunoi voimakkaasti kaikkia sellaisia asioita kohtaan joita teet itseäsi kohtaan väärin. Muista että hän toimii oppaanasi rakkaudellisempaan elämään.