Kuutarhuri teki uratulkintaa syntymäkartastani:

Hoiva-alaahan sinulle tekisi mieli suositella karttasi perusteella. Siihen on monia syitä.
Kartan MC eli ura-akseli on hoiva-alalle suoraan viittaavassa Ravussa. Viittaa myös siihen, että mitä sitten teetkin, teet sen tunteella.
 
Kun sinulla on kartalla vahva 11. huoneen painotus, "kohtalosi" on toimia suunnilleen "koko ihmiskunnan" hyväksi. Juhlavista sanoista huolimatta koko maailmaa ei sentään tarvitse pelastaa, mutta voit tehdä sen yksilötasolla, esim. hoitotyössä asiakas kerrallaan. 11. huoneen vahvalla painotuksella tarvitset työn, jossa saat olla ihmisten kanssa tekemisissä.
 
Sinulla on myös vahvasti psykologista ymmärrystä, joten esim. jonkin fyysisen hoitotyön (vaihtoehtohoidot ym.) saisit samalla kevennettyä asikkaiden henkistä taakkaa.
 
Asteroidi Kheiron (voit parantaa muita parannettuasi ensin omat haavasi) on myös tarkasti 6. huoneen kärjellä viitaten sekin hoito- ja auttamistyöhön. Se voi myös kertoa, että omassa terveydessäsi on ollut tai on edelleen vaikeuksia, kipeitä kasvattavia kokemuksia?
 
Mutta kun Kheironista on kolmio hienoon urahuoneeseen (Jupiter ja Mars 10. eli urahuoneessa) antaa sinulle kosmista apua oikeastaan mihin tahansa työhön, työ näyttäisi olevan lääkkeesi.
-Kuutarhuri-

1250198.jpg