Tulevaisuuden suunnitelmani ovat täysin avoinna, kohta äitiyslomani loppuu ja haluaisin jäädä Kristalliani hoitamaan kotiin. Pelottaa kuitenkin jäädä pelkän hoitotuen varaan ja jotain pitäisi keksiä. Pääni vain surisee, enkä saa jäsenneltyä yhtäkään selkeää ajatusta tulevaisuuteni varalle. Otin Valon enkelit pakkani esille pitkästä aikaa ja päätin pyytää ohjausta enkeleiltäni. Nostin kolme korttia. Ensimmäinen kortti kuvaa valmistautumisaikaa. Toinen kuvaa tästä hetkestä jotakin ajatusta ja kolmas edustaa ratkaisua.

Nämä kortit sain ohjaamaan tulevaisuuttani:

Mielikuvitus

Ajatukset ovat elämän rakennuspalikoita, sillä kaikki saa alkunsa jostakin ajatuksesta. Mielikuvitus on luovuuden yhdistämistä ajatteluun.

Jokainen rakennus on ensin vain ”pilvilinna”. Mielikuva saa myöhemmin maalliset perustuksensa arkkitehdiltä ja rakentajilta.

Enkelit pyytävät sinua käyttämään luovan mielikuvituksesi kykyjä avartaaksesi mielikuviasi ja kuvitellaksesi mielessäsi unelmaelämääsi.

Kun pidät mielikuvaasi vakaasti yllä, enkelit huomaavat aikomuksesi selkeyden ja avaavat sinulle ovia auttaaksesi sinua.

Enkelit auttavat sinua päättämään, millaisen lopputuloksen haluaisit saavuttaa. Ole varma siitä, että aikeesi ovat mitä puhtaimmat.

Kuvittele sitten unelmaasi mielessäsi ja ryhdy luomaan sitä todeksi.

Voimalause: Kuvittelen myönteisiä lopputuloksia kaikkien parhaaksi.

Mietiskelin tätä kortin sanomaa ja unelmiani. Aina kun alan ajatella unelmaani, egoni tulee esiin ja sanoo minulle, että Ei tuo ole mahdollista sinulle! Tämän kortin myötä tiedän, että se on mahdollista! En anna enää egolleni valtaa tuhota pilvilinnaani. Olen pitkään halunnut tehdä aarrekarttani, mutta en ole voinut tehdä sitä, koska en ole uskaltanut laittaa unelmaani siihen. Mutta nyt tiedän, että apujoukot mukanani auttamassa minua toteuttamaan unelmani ja ensimmäinen askel sen toteutukseen on uskaltaa unelmoida!

Yhteistyö

Enkelit ehdottavat, että käyttäisit taitojasi ja lahjojasi kaikkien yhteiseksi hyväksi.

Eliminoi elämästäsi ne valtataistelut, riidat ja kilpailutilanteet, jotka aiheutuvat egosi voitonhimosta.

Kun teet yhteistyötä muiden kanssa kaikkien parhaaksi, edistät sopusointua ja läheisten suhteiden syntymistä ja saat kaikista irti heidän parhaat puolensa.

Ota tavoitteeksesi se, että kaikki ovat tyytyväisiä tehtyyn työhön. Silloin sinusta tulee hyvän tahdon ja sopusoinnun lähettiläs.

Enkelisi opastavat sinua saattamaan ihmisiä lähemmäksi toisiaan ja tutkimaan miten kaikki voisivat yhdessä auttaa toisiaan.

Jakamisen asenteesi varmistaa, että sinäkin hyödyt, sillä enkelit siunaavat yritteliäisyytesi.

Voimalause: Teen yhteistyötä kaikkien kanssa

Tämä viesti oli mielenkiintoinen, sillä unelmaani kuuluu yhteistyö. En vielä tiedä kenen kanssa, mutta varmasti minulle tuodaan ne oikeat ihmiset joiden kanssa ryhdyn yhteistyöhön.

Kurillisuus

Kuriton koira on vaaraksi itselleen ja muille. Sellaiseen eläimeen voi luottaa, joka on sisäistänyt kurin ja tottelemisen, ja se palveleekin uskollisesti ja rakastavasti isäntäänsä. Se päästetään irti hihnastaan.

Vapaus saavutetaan kurillisuuden kautta.

Isäntäsi, jota sinun tulee totella, on korkeampi minäsi. Tulit maan päälle suorittamaan tehtävääsi ja vain itsekurin avulla voit suorittaa sen.

Herkisty hetkeksi ja pyydä enkeliäsi avuksesi ja tueksesi, jotta elämäsi muuttuisi ilontäyteiseksi, palkitsevaksi ja jumalallisesti opastetuksi.

Kurillisuus on työkalu, jonka avulla voit toteuttaa kohtalosi.

Voimalause: Itsekuri tuo minulle vapauden

Alkuun säikähdin tämän kortin sanomaa. Se tuntui jotenkin niin tuomitsevalta. Mutta kun tarkastelin tätä sanomaa tarkemmin, ymmärsin sen tarkoituksen. Tämä opastus on tarkoitettu juuri minulle. Isäntäsi, jota sinun tulee totella, on korkeampi minäsi! Minä, joka aina olen kaiken tehnyt muita ajatellen ja kantanut siitä koituneet epäonnistumiset ja itsesyytökset. Jos kerrankin tottelisin korkeampaa minääni, onnistuisin ja elämäni todellakin muuttuisi ilontäyteiseksi ja palkitsevaksi. Vaatii kyllä todellista itsekuria, että pääsen tästä ikuisesta muiden miellyttämisen kierteestä…

Tässä ohjauksessa olen nyt valmis luomaan unelmastani totta!

1314145.jpg