Täydenkuun taikamalja tehdään täydenkuun yötä edeltävänä iltana. Taikamaljaan tarvitaan:

  • Lasimalja, joka puhdistetaan suolalla
  • Viisi eriväristä kiveä; valkoinen, keltainen, vihreä, sininen ja punainen
  • Kolikoita pariton määrä
  • Viisi kappaletta kukkien kukintoja
  • Kukkien terälehtiä
  • Viisi kynttilää (kelluvia kynttilöitä, erivärisiä; valkoinen, keltainen, vihreä, sininen ja punainen)

Lasimalja täytetään puhtaalla vedellä, joka mielellään saisi olla seissyt astiassa päivänvalossa. Taikamalja sijoitetaan baguan Ystävät ja Enkelit kohtaan. Siunaa taikamaljasi. Taikamaljan äärellä vietetään aikaa ja sille esitetään toiveita ja kysymyksiä.

Ja koska kirologinkin mukaan olen auktoriteettivastainen ihminen, en juurikaan noudata mitään ohjeita vaan toimin oman intuitioni mukaan, niin oman taikamaljanikin teen omalla tavallani.

Itse en käytä kelluvia kynttilöitä vaan tavallisia tuikkuja (joskus värillisiä), jotka sijoitan taikamaljan ympärille, tänään ajattelin käyttää erivärisiä suitsukkeita, ellen ehdi käydä kynttilöitä ostamassa. Kesällä keräsin luonnon kukkia, nyt laittelen kukkien terälehtiä tai kuivattuja kukkien terälehtiä. Oman taikamaljani sijoitan kotialttarilleni, joka tällä kertaa taitaa sijoittua baguan Ystävät ja Enkelit kohtaan. Pyydän enkeleitäni siunaamaan taikamaljan ja istuskelen sen äärellä, joskus meditoin, toisinaan ajattelen kauniita asioita ja toiveitani. Pikkuvinkki, kannattaa miettiä tarkasti mitä toivoo! Itse ennen Kristallini syntymää toivoin nopeaa ja helppoa synnytystä, sen sain, mutta läheltä piti, ettei isä joutunut kätilöksi. =)

 1309568.jpg

Kauniita hetkiä taikamaljan äärellä!