Neitsyt

Yleisnäkymät:
Saturnuksen vaikuttaessa tänä vuonna merkissäsi kolmiossa Jupiteriin, olet todella suurten mahdollisuuksien kynnyksellä kaikissa sinua kiinnostavissa asioissa. Sosiaalinen ympäristö on lopultakin kanssasi täysin samoilla linjoilla ja saat useampaan otteeseen yllättävää tukea kaikille sydämestäsi kumpuileville hankkeille. Oman yritystoiminnan perustaminen on yksi suositeltavimmista askeleista tällaisen kuvion aikana. Riskejä on kuitenkin uskallettava ottaa paljon enemmän kuin mihin Neitsyen perinteinen kriittisyys on tottunut. Olet joka tapauksessa rakentamassa itsellesi ja elämällesi tarkoitusta 28 vuodeksi eteenpäin, joten suhtaudu uudistuksiin ja omiin haaveisiisi suurella kunnioituksella. Marras- joulukuussa olet joidenkin radikaalien muutosten edessä loistokkaan etenemisesi seurauksena, mutta sekin vie vain eteenpäin.


Menestys:

Menestyksekkäin vuotesi pitkään aikaan on nyt käsillä, joten hellitä tietoisesti aina mukanasi matkaavasta varauksellisuudesta ja vaatimattomuudesta. Tänä vuonna on sinun aikasi löytää sisäinen johtajasi ja ottaa oma siivusi menestyksen ihanasta kakusta. Jupiter on tarkassa kolmiossa Saturnukseen merkissäsi tammikuussa, syyskuussa ja marraskuussa. Mitä ikinä sinulla on suunnitelmissa, niin liikkeelle lähtöä ei kannata siirtää tammikuuta pidemmälle. Välittömästi vain kaikki pyörät liikkeelle ja rohkeasti kohti asettamiasi päämääriä, sillä tällaisenakaan aikana palkinnot eivät putoa syliisi ilman omaa panostasi.


Rakkaus:

Venus vaikuttaa merkissäsi 6.8 – 30.8 välisen ajan, jolloin myös Mars tekee merkistäsi neliötä Plutolle. Voin luvata, että pääset elämään todella sydäntä lämmittäviä ja kiihkeitä tunnelmia yhden tai useamman sinusta kiinnostuneen henkilön seurassa. Seksuaalinen vetovoimasi on huikeissa lukemissa, vaikka et itse sitä niin ihmeellisenä pitäisikään. Marsin ja Venuksen samanaikainen vaikutus ujuttaa kohdallesi niin voimakkaita kohtaamisia, ettei sinulle jää vaihtoehtoa jättää kortteja katsomatta. Uskalla elää itsellesi ja nauttia saamastasi suosiosta loppukesän lämpimillä keleillä. Eipä olisi hassumpi ajatus jättää kesäloma elokuussa vietettäväksi.

Horoskoopin on laatinut Seppo Tanhua ja löytyy Astro.fi -sivuilta