Meillä on ollut hulinaa koko pääsiäisen ja vieläkin osa vieraista jäi sunnuntaihin saakka. Olen henkisesti väsynyt. Yritän "karata" mahdollisuuksien mukaan yksin ulos lenkille, että edes hetken saisin olla yksin. Yön hiljaisina tunteina kun muut nukkuvat tulen itsekseni istuskelemaan olohuoneeseen, että hetken saan vain olla yksin ja kuunnella hiljaisuutta! Sunnuntaina tunteetkin alkoivat jo nousta pintaan. Itku alkoi olla herkässä.

Otin Enkelikortit ja päätin nostaa sieltä itselleni lohdutuksen päivään. Minulle nousi Itsensä arvostaminen-kortti

Itsensä arvostaminen merkitsee sitä, että luottaa itseensä, odottaa menestyvänsä ja kykenee rakastamaan.

Aseta itsellesi selkeät rajat ja kieltäydy päättäväisesti antamasta muiden ylittää niitä tai manipuloida sinua. Saat silloin kunnioitusta osaksesi.

Kun arvostat itseäsi. Muutut avoimeksi ja ystävälliseksi, et loukkaannu herkästi mutta annat helposti anteeksi.

Muistuta itseäsi siitä, että olet mukava ja rakastettava. Älä anna muiden käydä hermoillesi. Ole suoraselkäinen ja luottavainen.

Kun oman arvon tunteesi on kunnossa, aurasi säteilee kultaista väriä, joka syleilee muita ja saa heidätkin tuntemaan olonsa mukavaksi. Pyydä enkeliäsi astumaan auraasi ja opastamaan sinua.

Kortti sai minut hymyilemään. Enkeleillä on erikoinen huumorintaju. Kun oikein omassa surkeudessani pyörin ja itkua nyhersin saan tällaisen viestin. Istuin sängyn reunalle ja tein kuten kortissa sanottiin, pyysin Enkeliäni astumaan auraani ja opastamaan minua. Jälleen näytti päivä valoisammalta!

1291871.jpg