Nyt vihdoin saan päätöksen erään vähän ikävän asian. Olen sen loppuun saattamista vetkutellut ja vetkutellut jos milloin milläkin verukkeella, mutta nyt ensi viikon aikana saan panna asialle lopullisen pisteen. Toisaalta olen itselleni vähän vihainen siitä, että olen antanut sen venyä näinkin pitkälle, mutta joskus ei vaan löydy voimia tehdä päätöksiä joidenkin asioiden suhteen. Tiedän senkin, että tämä on vaikuttanut alitajuntaani negatiivisesti ja jarruttanut etenemistäni. Mutta toisaalta, joskus on käytävä kurkkaamassa miltä siellä pohjalla näyttää.

Kävin aamulla kurkkaamassa Astron uudet sivut! Vau, miten upeat ja toimivat sivut Sepolla nyt on. Tosin ei vanhoissakaan mitään vikaa ollut. Keskusteluista löysin mielenkiintoisen tekstin.  

Kohti menestystä annan teille matkaoppaaksi Wayne W. Dyerin kirjasta Sinäkö ihmeiden tekijä? 14 periaatetta, jolla alat ilmentää ihmeitä elämässäsi ja helpotat matkaasi kutsuen menestystä Itsellesi! Olen kirjoittanut sulkuihin muutamien Waynen merkitysten tulkintoja.

Yhteenveto menetelmistä ihmeitä tuottavan mielialan luomiseksi
Seuraavassa luettelosta voi olla sinulle hyötyä pyrkiessäsi saavuttamaan mielialan, jossa sinulle tapahtuu ihmeitä. Ohjeet eivät ole tärkeysjärjestyksessä ja ne auttavat sinut vain alkuun. Ne ovat avaimia, jotka saattavat avata sinulle oven ihmeiden maailmaan jokapäiväisessä elämässäsi.

1. Luovu varautuneisuudestasi ja epäuskostasi
2. Luo mieleesi "ihmevyöhyke" (vyöhyke, jossa kaikki ON mahdollista ilman rajoja!)
3. Muista ettei sinulla ole rajoituksia
4. Omaksu uusi asenne intuitiota kohtaan
5. Keksi "salaisuus, joka istuu keskellä tietä" (Jokin, joka on itsestäänselvää ja aivan nenäsi alla, mutta et ole huomannut sitä vielä). Esimerkiksi antamalla rakkautta saan rakkautta)
6. Opi oppimaan pikemminkin tiedon ja luottamuksen kuin epäilyksen ja pelon kautta.
7. Muista, että pyrkimyksesi luo sinun todellisuutesi
8. Koe antautuminen ja satori (Antaudu Korkeamman Itsesi huomiin. Satori on zeniläinen termi, joka tarkoittaa valaistumista. Aina, kun koet elämässäsi AHAA!-elämyksen, joka jättää sinun jäljen, olet kokenut satorin)
9. Opi toimimaan ikään kuin toivomasi olisi jo todellisuutta.
10. Noudata elämässäsi ensisijaisesti henkistä minääsi ja vasta toissijaisesti fyysistä minääsi (olet henkiolento, jolla on fyysisiä kokemuksia, etkä fyysinen olento, jolla on henkisiä kokemuksia)
11. Mieti paradoksia: "Et koskaan saa tarpeeksi sitä, mitä et halua" (Jos hoet ettet esim halua parisuhteeseen epäonnea saat sitä niin paljon, että läkähdyt sen alle. Keskity siis siihen, mitä haluat)
12. Älä pyydä keneltäkään mitään ja osoita ehdotonta hyväksyntää (sinun tiesi täällä on palvella.) Sinä et pyydä mitään keneltäkään ja saat enemmän kuin osaisit pyytää.)
13. Ala kehittää todellista voimaasi
14. Mietiskele päivittäin (hiljenny ja ota Itsellesi omaa aikaa)