Uusi vaihe elämässäni on edennyt askeleen eteenpäin. Työhakemus lähti ja jännityksellä odottelin neljä päivää uutisia jatkosta. Voin rehellisesti sanoa, että todella jännityksellä. En muista, että olisin näin jännittynyt ollut vuosikausiin. Välillä olkapäilläni käytiin varsinainen henkien taisto. (Lapsena luetuista Aku Ankoista on jäänyt mieleen, kun Akun olkapäillä kinastelivat se sarvipäinen ja sädekehäpäinen pikkuankka, että mitä Akun pitäisi tehdä…) Tässä odotuksen jännityksessä egoni yritti saada päähäni vaikka mitä typeriä ajatuksia. Oli tekemistä, että henkeni sai sen vaiennettua. Mutta onneksi enkelit alkoivat lähetellä minulle merkkejä siitä, että kaikki on hyvin. Ensin löysin pienen hentoisen valkoisen höyhenen maasta aivan pystysuorassa. Sitten aamulenkillä näin pöllön. Siitä tiesin, että nyt sarvipää on väärässä. Sädekehäpäinen ankka sai nujerrettua sarvipääankan, jeeee =)

 

Pöllön ilmiintymisen jälkeen sain yhteydenoton, jännitys purkaantui ja levollisuus sekä rauha laskeutuivat mieleeni. Hakijoita oli yli viisikymmentä. Sain kutsun haastatteluun. Minun lisäkseni haastatellaan neljä muuta! Tiedän olevani hyvä tähän hommaan, tietysti en tiedä sitä kuinka hyviä nuo neljä muuta ovat. Mutta itseluottamukseni on nyt korkealla. Jos en paikkaa saa niin sehän ei ole minun tappioni =) Minulla on kuitenkin ihanat päivät Kristallini kanssa, maailman innokkain lenkkikaveri ja lenkkipolkuni sekä ihana heräävä luonto linnunlauluineen.

 1496950.jpg


Enkelikorteista nousi seuraavat viestit:

 


Joustavuus

Elämä on täynnä muutoksia ja yllätyksiä. Sinua ohjataan nyt kulkemaan virran mukana, sillä virran vastustaminen luo hankaluuksia.

Pyydä enkeliäsi auttamaa sinua avaamaan mielesi ja sydämesi uusille ajatuksille ja tuoreille virtauksille.

Kun hyväksyt sen mahdollisuuden, että on muitakin vaihtoehtoja, aiemmin piilossa olleet ovet avautuvat sinulle ja selviydyt muutoksista helpommin.

Jokaiseen ongelmaan on olemassa ratkaisu, tarkkaile siis kaikkea rakastavin ja odottavin silmin. Silloin elinvoima virtaa kauttasi vapaasti.

Tunnet itsesi terveeksi ja pirteäksi ja kykenet käyttämään tarvitsemiasi voimavaroja ja sisäistä viisautta selviytyäksesi muutoksista.

Voimalause

Olen vapaa ja joustava

 

Voima

Sinua muistutetaan siitä, että perusolemuksesi on jumalallinen, älä siis anna kenenkään nöyryyttää sinua.

Olet voimakas tuntiessasi olosi täysin tyyneksi ja rauhalliseksi, sillä kukaan ei voi hermostuttaa sinua tai vaikuttaa sinuun.

Enkelisi opastavat sinua löytämään tyynen hiljaisen sisimpäsi, lepyttämään vihasi, puhdistamaan tunteesi, luottamaan omaan arvostelukykyysi ja tekemään omat päätöksesi itse.

Henkiselle kehityksellesi on eduksi, että kannat oman vastuusi elämästäsi. Seiso siis omilla jaloillasi ja ole vahva.

Valjasta tänään omat voimasi käyttöösi.

Voimalause

Olen tyyni, voimakas ja itsevarma

 

Seikkailu

Elämä on seikkailu. Ole valmis kaikkeen odottamattomaan ja käytä kaikki mahdollisuutesi tehokkaasti hyödyksesi.

Enkelit ehdottavat, että irtaudut pinttyneistä tottumuksistasi tai päästätä irti vanhoista, kangistuneista kaavoistasi. Tee jotakin aivan uudenlaista ja kohtaa elämä tuorein aistein.

Jos edessäsi häämöttävä polku näyttää pimeältä, toimi kuin olisit tutkimassa synkkää seutua. Pyydä enkelit valaisemaan tietäsi. Tarkkaile sitten merkkejä ja viestejä, jotka osoittavat minne ja miten sinun tulee kulkea.

Tutki uusi alue innostuneesti ja rohkeasti. Innostuneisuus ja rohkeus ovat magneettisia piirteitä ja vetävät puoleensa rahaa ja työtilaisuuksia sekä tuovat pikantin lisän ihmissuhteisiin.

Enkelit innostavat sinua kulkemaan eteenpäin jännityksestä kihelmöiden, uutta odottaen ja parasta toivoen.

Voimalause

Kohtaan elämäni seikkailun halukkaasti.